Firma noastra ofera servicii de tundere si indepartare completa a iederii ce a crescut atat pe garduri, ziduri de cladiri etc, in functie de dorinta beneficiarului final.

Iedera reprezinta o planta care poate oferi un aspect destul de placut atunci cand imbraca peretele unei case, un gard sau chiar casa intreaga insa exista situatii destul de multe in care aceasta planta poate creste necontrolat si poate deveni invaziva, facilitand aparitia de probleme diverse, cum ar fi aparitia de tantari, viespi sau alte insecte daunatoare.

Cresterea excesiva a iederei poate produce pagube daca se desprinde de suportul pe care este crescuta, mai ales ca are o greutate destul de mare.

Din acest motiv si pentru a reusi sa se evite astfel de situatii neplacute, iedura trebuie sa fie tunsa in mod periodic iar datorita faptului ca este o planta care se regenereaza foarte rapid, isi va recapata aspectul placut imdiatce intra in starea de vegetatie.

Lucrarile ce vizeaza tunderea sau defrisarea completa a iederei se realizeaza cu alpinisti utilitari profesionisti, nacela sau scara in functie de situatia de la fata locului, cu ustensile specifice cum ar fi foarfeci, mașini de tuns gard viu sau drujbe.