Ce este ambrozia si de ce este periculoasa?

Ambrozia reprezinta o planta foarte daunatoare pentru oameni, in mod special atunci cand creste in apropierea spatiilor locuite si de aceea trebuie indepartata cat mai repede cu putinta pentru a nu avea neplaceri cauzate de alergiile pe care aceasta planta le provoaca atat in randul adultilor, dar mai ales in randul copiilor.

Modul de defrisare al ambroziei?

Specialistii nostri au in doare utilaje si echipamente de ultima generatie, specializate in eliminarea mecanica a ambroziei, utilaje care realizeaza lucrari de defrisare pe suprafata solului.

Cand recomandam sa fie defrisata ambrozia?

In momentul in care descoperiti dezvoltarea ambroziei pe terenul/proprietatea dvs., va recomandam sa apelati la o firma specializata deoarece riscati ca aceasta sa se inmulteasca intr-un ritm foarte rapid si sa puna stapanire pe o suprafata din ce in ce mai mare. Plantele infloresc in luna August si produc in continuare seminte.

Pentru a mentine sub control aceasta planta daunatoare denumita ambrozie, noi recomandam cosirea mecanica in mod repetat, ori de cate ori este nevoie pentru a stopa dezvoltarea la maturitate a plantei.