Toaletari de copaci efectuate cu maxima responsabilitate

Toaletarea copacilor constituie o lucrare tehnica de specialitate dendrologica care are ca scop principal controlul evolutiei copacilor, prin reducerea sau suprimarea anumitor parti dintr-un copac, scurtarea crengilor cu o pozitie defectuoasa sau care pune in pericol cladirile, retelele aeriene din jur, obtureaza indicatoare rutiere, prezinta uscaturi sau despicaturi, rani mecanice etc, avand rolul de a stimula cresterea sau inflorirea si crearea unei forme decorative care sa echilibreze si sa regenereze copacii.

Toaletarea copacilor se realizeaza in conditii de maxima siguranta datorita faptului ca specialistii nostri sunt reprezentati de alpinisti utilitari calificati in domeniu. Ca si serviciu complementar toaletarii, puteti sa alegeti serviciul de tocare a crengilor cu tocatorul industrial din dotarea companiei noastre, cat si evacuarea acestor resturi de pe terenul dvs.

Important de stiut

Lucrarile de toaletare si defrisare ale copacilor se fac numai pe baza unui aviz emis de PMB – Directia de Mediu, chiar daca acesti copaci sunt in curtea personala. Singurele lucrari care se realizeaza fara afiz sunt cele de indepartare a crengilor uscate sau rupte precum si defrisarea copacilor putrezi, care reprezinta un pericol real de prabusire.