Servicii de erbicidare teren dupa defrisare

Compania noastra ofera servicii de erbicidare de teren ca si plan de intretinere a acestuia, pe suprafete mici sau mari, care pot fi si de ordinul hectarelor.

Erbicidarea cu erbicid total va distruga orice tip de buruiana/vegetatie cu care intra in contact direct iar acest tip de serviciu se executa numai in perioada de vegetatie, atunci cand buruienile au  au inaltimea de 10-20 centimetri.

In cazul in care buruienile au inaltimea mai mare de 20 de centimetri, se va efectua intai defrisarea acestora iar cand vor creste la inaltimea optima se va aplica si erbicid. Efectele erbicidului se vor observa la aproximativ 10-14 zile de la efectuarea serviciului.

Erbicidul nu va avea efect asupra semintelor din sol si desi omoara buruienile deja existente, acesta nu va indeparta riscul de reaparatie a lor, dar prin efectuarea repetata a serviciliui de erbicidare de minim 2-3 ori / an, acestea se vor rari p.

Pe suprafete mici de teren, serviciul de erbicidare se va efectua cu ajutorul atomizatorului iar pe suprafete mai mari se va realiza cu ajutorul instalatiei de stropit.

Avantaje erbicidare teren:

  • costul de erbicidare al vegetatiei de pe teren este mult mai mic in comparatie cu defrisarea vegetatiei;
  • erbicidarile repetate determina rarirea buruienilor, acestea nu mai ajung la maturitate pentru a forma seminte din care sa rasara noi plante.
  • cu ajutorul erbicidarii, planta se va usca in totalitate, atat partea aeriana cat si radacina din sol, in comparatie cu defrisarea, acolo unde radacina ramane in sol si poate rasari o noua planta.